Bruno

IMG_10602

VR Pasilan Konepajalla sijainneen suositun Valtteri-kirppiksen naapuriin perustettu Konepajan Bruno on Helsingin uusin perinteinen tapahtumapaikka ja kipputori. Arkkitehti Bruno Granholmin 1800-luvun lopussa piirtämä VR:n Pasilan konepaja oli aikoinaan Helsingin kolmanneksi suurin työnantaja. Työläisiä oli parhaimmillaan n. 2500. Alue on saanut olla rauhassa vuosikymmeniä. Mutta ei enää. Tervetuloa!

Konepajan Bruno järjestää lähes joka viikonloppu perinteisen kirpputorin. Kirpputorin ollessa auki sunnuntaisin, on se avoinna klo 10.00–15.00. Voit tarkistaa kirpputorin aukiolon täältä: http://www.konepajanbruno.fi/tapahtumat/. Myyjille ovet avataan klo 9.00 jolloin he ehtivät rauhassa laittaa pöytänsä kuntoon ennen avaamista. Kerran kuukaudessa järjestämme myös Iltakirpun, iltakirppu alkaa klo 18.00 ja kestää klo 22 tai puoleenyöhön asti. Myyjät ovat tervetulleita paikalle klo 17.00. Katso Kirppis -sivuilta tiedot milloin kirpputoreja järjestetään.

Hallissa, jossa vuosikymmeniä sitten koottiin vetureita ja junanvaunuja, on tilaa n. 1150 neliötä. Pöytäpaikkoja on 60.

Kirppispaikan hinta on  25 euroa. Paikka sisältää pöydän (180x60cm) ja rekin. Paikan voi jakaa kaverin kanssa. Varaa tästä!

Brunon kahvila on auki tapahtumien ja kirpputorien yhteydessä. Kahvilassa tarjolla muun muassa Mr. Paninin tuoreita paikan päällä valmistettavia panineita! Valikoimasta löytyy myös gluteenittomat ja vegaaniset vaihtoehdot.

Jos tarvitset tilaa tapahtumalle. Ota yhteyttä tapahtumat@konepajanbruno.fi

Tykkää Facebookissa, niin pysyt kuulolla!