Järjestäjille

Konepajan Bruno on upea ja persoonallinen näyttämö tapahtumille. Hallin pinta-ala, korkeus ja alkuperäiset konepajan rakenteet ja autenttinen tunnelma pistävät mielikuvituksen lentoon ja tarjoavat siksi loputtomasti mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tai asiakkaasi näköinen tilaisuus.

Vallilan konepaja-alue sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä. Ratikalla ja bussilla pääsee lähes ulko-ovelle asti ja Pasilan juna-asemallekin on vain kymmenen minuutin kävelymatka.

Hallin kokonaispinta-ala on n. 1.152m2 ja kokonaispituus on 36 m ja leveys 32 m. Tila jakaantuu kolmeen yhtäsuureen käytävänmuotoiseen osaan (á 396 m2, 11m x 36xm), joita erottavat toisistaan valurautaiset pilarit. Suurin sallittu henkilömäärä tilassa on 1.000 henkilöä. Pienempiin tapahtumiin tila on jaettavissa kolmeen osaan.

Konepajassa tehtiin aikaisemmin junavaunuja ja näistä samoista ovista, joista valmiit junanvaunut aikanaan työnnettiin kiskoja myöden ulos, pääsee nyt kuorma-autolla, jopa rekalla ajaen sisään. Tämä säästää aikaa ja vaivaa tilaisuuden rakentamis- ja purkuvaiheessa.

Tila on vuokrattavissa  ympäri vuoden. Vuokrakausi on yksi vuorokausi, mutta tuntiperusteinen vuokrauskin on mahdollista.

Bruno voi myös tuottaa koko tapahtumasi!

Pyydä tarjous tapahtumat@konepajanbruno.fi

Tekniset tiedot

Hallissa on ohjattu äänentoistojärjestelmä. Jokaisessa osastossa on kattoon sijoitettuna 12 aktiivikaiutinta. Järjestelmä soveltuu mainiosti esim. taustamusiikin soittamiseen sekä ilmoitusten että puheiden pitämiseen. Järjestelmässä on langaton mikrofoni sekä valmius kytkeä omat laitteet (tietokone, cd, muistitikku. puhelin tms.) äänilähteeksi. Liitäntä 3.5 mm.

Hallissa on langaton Internet-yhteys, ja tarvittaessa sen nopeus on nostettavissa jopa 1 gt huippunopeaksi yhteydeksi.

Kahvila on vuokrattavissa tapahtumiin joko henkilökunnalla tai ilman.

Brunossa jo järjestettyjä tapahtumia

  • Ultrahack
  • Demos Helsinki 10-v juhlat
  • Kirkon Ulkomaanapu videokuvaus
  • Teknavi mainoskuvaukset
  • Valmentaja-elokuvan kuvaukset
  • Onnenonkija –elokuvan kuvaukset
  • Slush-karonkka
  • Pikkujouluja, yksityistilaisuuksia, syntymäpäiviä yms.

Tervetuloa tutustumaan! Puh: +358 46 923 6997