Tietoa myyjille

Tervetuloa Konepajan Brunoon!

Kun olet varannut pöydän, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, josta näkyy muun muassa paikkanumerosi. Ota varausvahvistus mukaan paikan päälle myyntipäivänä. Pöydät on numeroitu, ja suunnistamisen helpottamiseksi Brunon ovensuusta löytyy pöytäkartta. Muistathan varata mukaasi vaihtorahaa ja henkareita. Brunon päivähinta sisältää pöydän (180×60 cm) sekä vaaterekin, myös oma pieni rekki mahtuu pöydän päätyyn.

Kirpputori aukeaa asiakkaille kello 10.00.Myyjille annetaan rauha laittaa pöytänsä kuntoon ennen asiakkaiden saapumista. Myyjät saavat tulla paikalle alkaen klo 09.00. Katso hallikartta

Iltakirppuja järjestetään kerran kuussa. Iltakirpun aikana Brunossa on auki myös baari. Mahdollisesti ohjelmassa on myös tarjolla elävää musiikkia tai DJ.

Auton voi ajaa myyntikuorman purkamisen ajaksi alueelle. Pihaan ei valitettavasti saa pysäköidä. Tällä hetkellä kaupunki on korjaamassa piha-aluetta, eli alla oleva kartta ei ole voimassa. Paikkoja löytyy kyllä, mutta tilanne muuttuu viikoittain.. Kysy siis henkilökunnalta, minne voit parkkeerata. Mikäli kirppiksellä jää myymättä tavaraa, ne voi jättää Punaisen Ristin Kontti-keräykseen.

Kun myyntiaika päättyy, jätäthän paikkasi siistiksi ja tyhjäksi.

Konepajan Brunon myyntipaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiseen. Myös omia käsitöitään kauppaavat myyjät ovat tervetulleita.

Kirpputorin järjestäjillä on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet.