Tilausehdot ja rekisteriseloste

Maksaminen

Myyntipaikan voi maksaa varauksen yhteydessä verkkokaupassa, tai käteisellä/pankkikortilla paikan päällä. Hintaan sisältyy arvonlisävero.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksesi kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa ostosta.

Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen bruno@konepajanbruno.fi

Ilmoita peruutusviestissäsi nimesi, varatun paikan numero, päivämäärä, jolle varaus on tehty sekä tilinumerosi varausmaksun palauttamista varten. Hinnasta pidätetään 5 euron toimistomaksu. Loput rahat palautetaan 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta.

Yleistä

Verkkopalvelun tuotteita myy Konepajan Bruno (2686148-2). Tilaajan on tutustuttava ehtoihin ennen tilausta. Yritys pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus, jos hän epäilee, että myynnissä on uutta tai varastettua tavaraa.

Asiakasrekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Konepajan Bruno Oy, Aleksis Kiven katu 17, 00510, HELSINKI, Y-tunnus 2686148-2

Rekisterin nimi
Konepajan Bruno – asiakasrekisteri

Rekisteriasiat
Sähköposti bruno@konepajanbruno.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilö on ostanut myyntipaikan kirpputorille Konepajan Brunon verkkokaupasta.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään kirpputoritoiminnan pyörittämiseen ja myyntipaikkojen varausten hallintaan. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Asiakashistoria

Tietojen luovutus
Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.