Uutiset

Kino Bruno!

25.-27.10 Brunosta tulee leffateatteri! Katso aikataulut täältä: https://www.facebook.com/popupkinohelsinki/

Iltakirppu tulee taas!

Asiakkaan terveiset: Iltakirppis oli myyntimenestys omille tavaroille, noin vuosi sitten. Tavaraa on taas kertynyt, toivottavasti iltakirppis tulee taas pian!

Brunon uusittu kahvila on auki arkisin klo 10.30-15.00, la 15.00-> ja su kirppiksen ollessa auki klo 10-15

Brunon uusittu kahvila on auki arkisin klo 10.30-15.00 ja tarjoilee lounaaksi asiakkaan toiveiden mukaan, paikan päällä valmistettavia tuorepanineja. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomat ja vegaaniset vaihtoehdot. Kahvila on auki myös lauantaisin klo 15.00 alkaen ja on avoinna niin kauan kuin kävijät viihtyvät. Saapuessasi myöhemmin paikalle, kannattaa soittaa ja tarkistaa, että kahvila on auki. Kahvila on auki […] Lue lisää »

Dumarillumarei!

Tuomari Nurmion levyjulkkarit Brunossa lauantaina alkaen klo 19.00. Liput Tiketistä!

Brunon kirppiskausi alkaa olla ohi!

Kevään ja kesän aikana järjestämme satunnaisesti iltakirppuja. Sunnuntaikirppiksiä vain jos keli on karmea… Kaikkea muuta hauskaa on kyllä tiedossa, palataan siihen…

Earth Hour Iltakirppu 25.3. Mukana WWF ja Helsingin kaupunki!

WWF:n Earth Hour Iltakirpussa / Iltakirppu goes WWF:n Earth Hour. Konepajan Brunolla vietetään Earth Houria lauantaina 25.3. klo 18-24. Tämän kunniaksi Iltakirppu saa ripauksen festaritunnelmaa: luvassa on sirkustaidetta, livemusiikkia sekä vuoden 2017 Earth Hour- teeman mukaisesti kasvisruokaa kynttilänvalossa. Ravintolapäivän tapaan tapahtumassa myydään kotitekoista kasvisruokaa, minkä lisäksi paikan päällä ovat muun muassa Soisoin ja ravintolakoulu Perhon ruokarekat. Illan […] Lue lisää »

Katso lisää: