Järjestäjille

Konepajan Bruno on upea ja persoonallinen näyttämö tapahtumille. Hallin pinta-ala, korkeus ja alkuperäiset konepajan rakenteet ja autenttinen tunnelma pistävät mielikuvituksen lentoon ja tarjoavat siksi loputtomasti mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tai asiakkaasi näköinen tilaisuus.

Vallilan konepaja-alue sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä. Ratikalla ja bussilla pääsee lähes ulko-ovelle asti ja Pasilan juna-asemallekin on vain kymmenen minuutin kävelymatka.

Hallin kokonaispinta-ala on n. 1.152m2 ja kokonaispituus on 36 m ja leveys 32 m. Tila jakaantuu kolmeen yhtäsuureen käytävänmuotoiseen osaan (á 396 m2, 11m x 36xm), joita erottavat toisistaan valurautaiset pilarit. Suurin sallittu henkilömäärä tilassa on 850 henkilöä. Pienempiin tapahtumiin tila on jaettavissa kolmeen osaan.

Konepajassa tehtiin aikaisemmin junavaunuja ja näistä samoista ovista, joista valmiit junanvaunut aikanaan työnnettiin kiskoja myöden ulos, pääsee nyt kuorma-autolla, jopa rekalla ajaen sisään. Tämä säästää aikaa ja vaivaa tilaisuuden rakentamis- ja purkuvaiheessa.

Tila on vuokrattavissa ympäri vuoden. Vuokrakausi on yksi vuorokausi, mutta tuntiperusteinen vuokrauskin on mahdollista.

Bruno voi myös tuottaa koko tapahtumasi!

Pyydä tarjous: aapo@konepajanbruno.fi